Lotgenotenbijeenkomst vrijdag 21 februari 2020

Geachte heer/mevrouw,

Op vrijdagmiddag 21 februari 2020 organiseert het projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter in samenwerking met lotgenoten(organisaties) en brancheorganisaties in de jeugdhulpverlening, een lotgenotenbijeenkomst in het NBC in Nieuwegein. Tijdens deze bijeenkomst wordt de uitwerking van de aanbevelingen van de Commissie De Winter gepresenteerd. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en presenteren diverse lotgenotenorganisaties zich.

Voorlopig programma

15.30 – 16.00 uur:       Inloop

16.00 – 17.00 uur:      Aanvang programma met o.a. presentatie van de uitwerking van de aanbevelingen van de Commissie De Winter aan de aanwezigen. Dit gebeurt door ministers Hugo de Jonge (VWS) en Sander Dekker (Rechtsbescherming). De uitwerking wordt vrijdag einde middag aan de Tweede Kamer gestuurd.

17.00 – 18.30 uur:      Nazit, gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met lotgenoten(organisaties), ervaringsdeskundigen en hulpverleners te praten (indien gewenst). Met een lichte maaltijd.

Aanmelden

U kunt zich NIET MEER aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deelnemers voor wie de reiskosten een belemmering zijn om aanwezig te zijn, kunnen hun reiskosten (binnen Nederland) vergoed krijgen via Koershuis. Op de bijeenkomst zullen daar declaratieformulieren voor aanwezig zijn bij de stand van SKIP.

Locatie en route

De bijeenkomst vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Een routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer is op de site van het NBC te vinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Projectteam Opvolging Aanbevelingen Commissie De Winter